GP Sven Nys
1 januari 2024

Junior Rombouts juicht op Balenberg

DAS_0343
De KwadrO GP Sven Nys (bpost bank trofee) voor junioren werd een prooi voor Seppe Rombouts. De renner van Acrog-Balen BC haalde het solo voor het duo van Lares-Doltcini Tijl Pauwels en Arno Debeir.

Rombouts maakte samen met Jarno Liessens (Enertherm-BKCP) het mooie weer in Baal. Het duo leek het in de slotronde te gaan uitvechten, maar door een valpartij van Liessens in de voorlaatste ronde kreeg Rombouts vrij spel.

“Jarno viel voor mij in de nadarhekken”, doet Rombouts zijn verhaal. “Zelf ben ik in het begin van de wedstrijd ook gevallen. Ik had hier wel op de zege gehoopt, maar de cross moet altijd nog gereden worden. Of ik nu één van de favorieten op het BK ben? Dat zou ik niet meteen durven zeggen, maar ik ga zeker iets proberen.”

Pauwels was tevreden met zijn tweede plaats. “Seppe was vandaag iets te sterk. Het had ook geen zin om op dit rondje over je toeren te gaan, want dan blaas je jezelf op. In de strijd voor de tweede plaats met mijn ploegmaat Arno had ik wel het gevoel dat ik alles onder controle had.”

Deel dit bericht